Bantuin Promosi Dong

Sekali-kali minta boleh ya? Terus terang saya kurang banyak waktu mengurusi blog ini. Ingin rasanya menyebar luaskan apa yang ada dalam blog ini ke sebanyak mungkin orang. Namun waktu jualah yang membatasinya. Untuk itu saya minta bantuan kepada anda semua untuk ikut mempromosikan blog ini.

Terserah deh mau promosi dengan cara apa. Mau bikin review boleh, ngasih backlink di blogroll juga boleh atau kalau emang bener-bener gak mau repot, pencet tombol Google +1, Tweet atau facebook Like yang ada di bawah artikel juga gak masalah.

Insya Allah saya akan coba terus share materi-materi seputar bagaimana memaksimalkan blog WordPress di sini. Tapi nggak mau kan artikel banyak tertunda gara-gara saya sibuk promosi hehehe.. Makanya bantuin ya? Simbiosis Mutualisme lah. Lagipula kalau orang yang anda ajak kemari merasakan manfaat juga, kan anda dapat pahalanya juga. Apa mau semua pahala saya borong sendiri hehehe…

Ya udah deh gitu dulu. Masih belum ada ide mau share apa, silahkan yang mau kasih usul sebelum themes yang kita buat kita pecah-pecah ๐Ÿ™‚

Dicari dengan kata kunci:

promosi dengan wordpress,promosikan dong,Oke Google Facebook dong,Oke Google FB dong,Oke Google dong dong,Google promosikan fb aku dong,dong Oke Google,cara promosi wordpress,promosikan wordpress,bantuin buat web buat promosi di facebook

36 thoughts on “Bantuin Promosi Dong

  1. Moh Taqiem

    Ane juga siap jadi penulis disini mohon pertimbangannya,, ane pelan2 udah promosiin.

  2. Jefry

    Boleh Pak, kita semua akan membantu untuk mempromosikan blog tutorial wordpress ini dengan senang hati
    terus semangat dan jangan pernah lelah untuk berbagi ke kami semua

  3. view publisher site

    I just want to mention I am very new to blogging and truly savored your web blog. Very likely Iโ€™m going to bookmark your site . You amazingly come with really good posts. Thanks for sharing with us your website.

  4. More Help

    I just want to mention I am all new to weblog and certainly loved your blog. Almost certainly Iโ€™m planning to bookmark your website . You certainly have amazing articles and reviews. Cheers for revealing your webpage.

  5. Alesia Kantner

    I’m really impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Anyway keep up the nice quality writing, itโ€™s rare to see a nice blog like this one nowadays..

  6. Ethelyn Daymude

    I think this is one of the most significant info for me. And i am glad reading your article. But wanna remark on some general things, The website style is great, the articles is really nice : D. Good job, cheers

  7. Bernarda Garacci

    Your style is very unique in comparison to other people I’ve read stuff from. Thank you for posting when you’ve got the opportunity, Guess I will just book mark this blog.

  8. Sol Sansoucie

    Wow, superb blog structure! How long have you been running a blog for? you make blogging look easy. The overall glance of your website is great, as smartly as the content material!

  9. Melva Wild

    Having read this I thought it was rather enlightening. I appreciate you finding the time and effort to put this short article together. I once again find myself personally spending a significant amount of time both reading and commenting. But so what, it was still worth it!

  10. Glynis Boklund

    Hi, I do believe this is an excellent site. I stumbledupon it ๐Ÿ˜‰ I am going to revisit yet again since I saved as a favorite it. Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to help others.

  11. Dale Tratar

    I blog often and I genuinely appreciate your content. Your article has really peaked my interest. I’m going to book mark your website and keep checking for new information about once per week. I opted in for your RSS feed too.

  12. Allene Emigh

    It is perfect time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I have read this post and if I could I desire to suggest you few interesting things or tips. Maybe you can write next articles referring to this article. I want to read even more things about it!

Comments are closed.