Bug pada Terjemahan WordPress Indonesia v.3.0.1

Ini sebenarnya sudah terlambat untuk mengatakannya mengingat WordPress versi 3.1 Beta 1 sudah diluncurkan. Tapi daripada tidak sama sekali kan mending disampaikan. Lagipula bugnya nggak terlalu besar kok.

Jika anda perhatikan, setelah memakai pelokalan WordPress Indonesia versi 3.0.1 maka dashboard anda akan berubah jadi tebal semua. Awalnya saya menduga ada plugin yang trouble. Sehingga sampai sekarang masih saya biarkan. Tapi tadi iseng2 pengen tahu apa penyebabnya.

Rupanya pelokalan WordPress Indonesia yang disumbangkan oleh Heru Kuncahyono ada sedikit bug dan sudah saya benahi. Anda bisa mengunduhnya di:

http://wordpress.or.id/wp-content/id_ID.zip

Insya Allah saya akan coba mengikuti terus perkembangan WordPress 3.1 ini dan semoga ketika launching nanti terjemahannya juga sudah siap. Saat saya mengetik artikel ini, saya sudah selesai menerjemahkan WordPress versi 3.1 beta 1. Tapi belum saya launching dulu mengingat rupanya masih ada beberapa bug yang belum bisa saya tangani. Kurang tahu tuh masalahnya dimana mengingat WordPress-nya sendiri juga masih dalam tahap pembangunan.

Dicari dengan kata kunci:

bug pada wordpress,wordpress 3 1 1,terjemahan bug,terjemahan v,style bug been dari inggris,insaallah di percepat terjemah bahasa inggris,terjemahan b;ug,bug pada word press,terjemahan bugs indonesia,terjemahan indonesia brick and mortar in flushing

21 thoughts on “Bug pada Terjemahan WordPress Indonesia v.3.0.1

  1. Lukman

    Pantesan ada yang aneh dengan dashboard ku, tapi aku lebis suka bahasa inggris, lebih pendek kalimatna dan lebih keren, kalo gak ngerti tinggal pakai google translate

  2. learn this here now

    I simply want to mention I am just very new to blogging and absolutely liked this web-site. Very likely Iā€™m likely to bookmark your site . You certainly come with really good articles and reviews. Cheers for sharing your web-site.

  3. Maynard Devera

    I’m extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Either way keep up the excellent quality writing, it is rare to see a great blog like this one these days..

  4. Reed Solverson

    Excellent investigate, I just accepted this exact on a pristine colleague who was simply doing somewhat examine in that. As well as they emphatically purchased me lunchtime because I ran crosswise it regarding him grin Therefore okay, i’ll rephrase that: Thanks pertaining to lunch! Whenever you’ve an successful direction you’ve got a dictatorship. by Aggravate Azines Truman.

  5. Guillermo Kurek

    Hey would you mind sharing which blog platform you’re working with? I’m going to start my own blog soon but I’m having a hard time selecting between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique. P.S Sorry for being off-topic but I had to ask!

  6. Palma Ferugson

    I think this is among the most important information for me. And i’m glad reading your article. But should remark on some general things, The site style is ideal, the articles is really great : D. Good job, cheers

  7. Carmina Admire

    Great beat ! I would like to apprentice while you amend your website, how could i subscribe for a blog web site? The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast provided bright clear concept

  8. Emmitt Sloman

    I have asked several questions, and many of the replies suggest that I consider FIREFOX. I’m not sure what it is – probably a browser. Is it similar to Netscape and Internet Explorer? What are its good features and its bad features?.

Comments are closed.