WordPress 3.1 sudah rilis

Akhirnya setelah cukup lama menunggu, rilis terbaru WordPress dengan kode sandi Reinhardt sudah bisa kita download. Sebagaimana telah saya sampaikan dahulu di sini, ada banyak fitur baru yang membantu kita dalam mengembangkan WordPress.

Yang paling mencolok adalah adanya admin bar di blog kita apabila kita sedang login. Ini tentu mengasyikkan karena kita bisa menuju admin panel hanya dengan mengklik admin bar tersebut. Untuk plugin wp-affiliasi admin bar ini sangat bermanfaat untuk menghubungkan blog dengan member area.. hehehe…

Jika anda memasang link, maka sekarang akan ada list artikel anda lho. Tinggal pilih mau ngasih link ke artikel mana. Tak perlu puyeng lagi cari-cari artikel di blog. Tapi ini kalau visual modenya aktif. Kalau seperti saya yang menonaktifkan visual mode ya nggak bisa.. 🙂

Jika anda menggunakan warna biru sebagai warna di panel admin. Maka saat ini ada perubahan warna disana yang kesannya lebih segar sebanding yang dahulu. Ya, selebihnya bisa anda hunting sendiri deh. Atau anda bisa baca langsung disini.

Kabar baiknya, WordPress 3.1 versi Indonesia insya Allah tak lama lagi juga akan rilis. Ini masih diperiksa-periksa lagi oleh seluruh tim WP Indonesia. Sabar dulu ya. 🙂

Dicari dengan kata kunci:

theme wordpress 3 1,themes wordpress 3 1,wordpress 3,wp affiliasi plugin,Plugin WP-Afiliasi,download plugin wp-affiliasi,download plugin wp-affiliasi gratis,plugin WP-Affiliasi,wp-affiliasi gratis,wp affiliasi gratis

24 thoughts on “WordPress 3.1 sudah rilis

  1. fujiahmad

    cara aktifin visual modenya gimana? saya udah update tp gak ada perubahan kecuali admin bar,,, theme adminnya juga masih seperti dulu. kl mau insert link juga gak ngarahin ke artikel lama.
    Terima Kasih.

  2. Andi

    Mohon bantuannya mas Lutvi. Saya sudah upgrade, tapi di menu “Theme Option” didalam “Appearance” tidak berubah-ubah juga kalau diedit. Artinya tetap kembali ke posisi semula. Mohon pencerahannya mas…

    1. admin Post author

      Theme option itu bawaan themesnya, bukan wilayah wordpress. Kemungkinan sih ada fungsi yang gak jalan di themes anda. Coba cari artikel terkait dengan theme yang anda pakai

  3. try here

    I just want to say I am just newbie to blogs and really loved you’re blog. Most likely I’m planning to bookmark your blog post . You definitely come with incredible stories. Thank you for revealing your blog site.

  4. Dirk Hulm

    Great beat ! I wish to apprentice while you amend your web site, how can i subscribe for a blog web site? The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast provided bright clear idea

  5. Wally Laborn

    Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed surfing around your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

  6. Ileen Truiolo

    Thanks in support of the ideas common on your peculiar blog. An additional thing I would like to state is that fat cutback is not about going away by a nutritional fads and irritating to degrade as much burden as you can in a obstinate period of time. The mainly effective way to spend heaviness is by consuming it insufficiently by little and next a quantity of straightforward recommendations which can assist you to make the most by means of your attempt to shed weight. You may concede and already ensue subsequent countless of these tips, however reinforcing expertise never hurts.

  7. Amado Schummer

    I just couldn’t leave your web site before suggesting that I actually loved the usual info an individual supply to your guests? Is going to be back frequently in order to check up on new posts

  8. Keenan Rudis

    I have been browsing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. Personally, if all web owners and bloggers made good content as you did, the net will be much more useful than ever before.

  9. Amelia Hills

    Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to more added agreeable from you! However, how could we communicate?

  10. Neal Koosman

    I absolutely love your blog.. Very nice colors & theme. Did you make this web site yourself? Please reply back as I’m looking to create my own site and would like to learn where you got this from or just what the theme is called. Thanks!

Comments are closed.